Polițist local din Galați, bătut de o femeie într-o stație de autobuz

Polițist local din Galați, bătut de o femeie într-o stație de autobuz / Foto: Pixabay
Polițist local din Galați, bătut de o femeie într-o stație de autobuz / Foto: Pixabay

Un polițist local din Galați a fost bătut de o femeie într-o stație de autobuz.

Un polițist local a fost bătut de o femeie într-o stație de autobuz, în Galați, scrie realitateadegalati.net.Omul legii făcea parte dintr-un echipaj aflat într-o misiune de verificare a măsurilor anti-COVID și a observat în stația de autobuz o femeie care nu purta mască de protecție, obligatorie acum atât în spațiile închise, cât și în cele deschise.

Polițistul ar fi avertizat-o pe aceasta că trebuie să poarte masca și că lipsa acesteia constituie contravenție. Atunci femeia s-ar fi enervat și l-ar fi lovit cu pumnul în față, provocându-i leziuni serioase, care ar necesita, conform concluziilor medico-legale, până la 9 zile de îngrijiri medicale.

După cele întâmplate femeia a fost dusă la Secția 2 de Poliție, unde a refuzat sa se legitimeze. Pentru lipsa măștii, dar și pentru refuzul de a se legitima, aceasta a fost amendată cu 1.000 de lei, iar pentru că l-a bătut pe polițistul local i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

Polițiști amenințați și loviți. Doi bărbaţi din Argeş, reţinuţi pentru ultraj

Doi bărbaţi din judeţul Argeş au fost reținuți pentru ultraj. Unul dintre aceștia ar fi înjurat şi a ameninţat o poliţistă, iar altul ar fi lovit şi  ameninţat cu moartea un agent.

,,În timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au efectuat verificări cu privire la un autoturism, staţionat neregulamentar (...). După legitimarea conducătorului auto, cu ocazia prezentării procesului verbal de contravenţie, bărbatul în cauză, de 30 de ani, din comuna Cetăţeni, ar fi adresat injurii şi ameninţări poliţistei din cadrul Biroului Rutier Piteşti care a aplicat măsura", se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

,,De asemenea, în ziua de 1 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au intervenit la un apel primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 privind o stare conflictuală pe raza comunei Vedea. Cu ocazia intervenţiei, un bărbat de 36 de ani din Vedea ar fi ameninţat cu moartea şi ar fi lovit pe unul dintre agenţii din patrulă", se mai menţionează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel