EXCLUSIV  PNL, strategie europarlamentare. Pieleanu: Cel mai mare câștig, intenție de vot

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

PNL își pune cel mai puternici politicieni pe lista pentru europarlamentare.

Sociologul Marius Pieleanu a afirmat că ”Strategia în sine este una care poate produce efecte pozitive. Așa cum se aude că ar arăta fotografia listei, cu Crin Antonescu, Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Dan Motreanu, primarul Hava și Ludovic Orban în fruntea listei, aceștia ar fi tot ce are mai bun la ora asta Partidul Național Liberal la nivel de reprezentare. Sigur că cel mai mare câștig, fără să se supere ceilalți de pe listă, este aducerea lui Crin Antonescu. Eu mă aștept la o campanie savuroască a lui Crin Antonescu, e un bun vorbitor și va ști să puncteze gafele făcute de guvernarea PSD în ultimii doi ani, cu foarte multă substanță. Sigur, urmează să vedem ce va propune conducerea PSD, va fi o luptă interesantă de  liste. În ultimă instanță, va conta cine va reuși, să scoată cel mai bine oamenii la vot în ziua votului”. 

Intervenția în forță a PDL care salvează PNL 

”Mi-e foarte clar, pe logică, că actualul președinte voia altă listă de nume. Probabil că cei din vechiul PDL au aflat repede și au luat măsuri ca Ludovic Orban să nu vină cu o listă de nume fără legătură cu partidul, intruși care-și doresc locuri eligibile pe listă, fără legătură cu istoria partidului. Probabil că intervenția în forță a echipei vechiului PDL, condusă de Vasile Blaga, au readus lucrurile pe un făgaș normal.” a punctat Pieleanu. 

Procente explozive

”Astăzi, când vorbim, PNL este la 23 - 25% pentru europarlamentare, iar PSD la 31 - 32%. Cam aici sunt la ora asta. Vine puternic din urmă partidul condus de dl Cioloș, care a depășit o intenție de vot cu două cifre, dar nu a depășit partidul condus de Tăriceanu, care e pe locul trei” a subliniat Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel