EXCLUSIV  PNL, ședință amânată. Orban, primul mesaj despre eliminarea lui Antonescu

Ședința PNL, în care urma să fie stabilită lista pentru europarlamentare, a fost amânată. Surse Antena 3 au transmis că Crin Antonescu este eliminat de pe listă, dar s-ar fi luat o decizie de atenuare a acestei excluderi. 

În locul lui Crin Antonescu, ar urma să se afle pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare soția sa, Adina Vălean, potrivit sursei citate. 

Vezi aici: PNL, listă europarlamentare. Crin Antonescu, eliminat, cine-l înlocuiește

Contactat de DCNews, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ”Ședința s-a amânat pentru că sunt mulți candidați care nu pot să participe și ca să dăm dreptul fiecărui candidat să-și susțină candidatura în fața Biroului Politic. Procedura prevede audierea fiecărui candidat care poate să-și prezinte candidatura și, când i-am invitat, foarte mulți candidați importanți ne-au comunicat că nu pot să participe.” Președintele PNL a afirmat că sunt europarlamentari, oameni cu funcții importante, primari care s-au înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare și urmează o consultare pentru a fi stabilită cea mai potrivită zi în vederea susținerii candidaturilor. 

Rocada Antonescu - Vălean

Întrebat dacă se ia în discuție ca Adina Vălean să fie pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare în locul soțului său, Crin Antonescu, Ludovic Orban nu a negat, precizând doar: ”Vom stabili când o să fie procedura de audiere și votul pe candidat”. Întrebat dacă Adina Vălean și-a depus candidatura internă, liderul PNL  a răspuns: ”Nu mai dau informații”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel