EXCLUSIV  PNL listă europarlamentare 2019. Crin Antonescu, detalii de culise: Asta s-a întâmplat! Discuția care a schimbat tot

CRIN ANTONESCU
CRIN ANTONESCU

Presa a scris că liberalul Crin Antonescu era în cărți să deschidă lista PNL la europarlamentare 2019, însă pe ultima sută de metri s-au produs schimbări. 

Crin Antonescu a povestit, pentru DC News, de ce candidatura soției sale, Adina Vălean, a fost, în definitiv, cea mai bună alegere.

DC News: Ce s-a întâmplat de nu vă regăsim pe lista de candidați la alegerile europarlamentare 2019?

Crin Antonescu: S-a întâmplat că am avut în cele din urmă o discuție împreună cu domnul Orban și cu soția mea și am optat cu toții pentru această variantă. Era chiar varianta pe care o consider cea mai bună, Adina Vălean fiind unul dintre cei mai buni europarlamentari pe care România îi are și era normal să continue. La început a fost varianta să candidez eu, ulterior s-au reevaluat lucrurile. Neputând candida amândoi, am ales varianta aceasta.

DC News: De ce nu puteați candida și dumneavoastră, Adina Vălean având deja un parcurs politic independent de dumneavoastră?

Crin Antonescu: Vorbiți ca un om normal. În presă nu sunt oameni normali prea mulți. Categoric cariera ei în Parlamentul European s-a făcut independent de faptul că este soția mea. A devenit europarlamntar în două rânduri, în timpul conducerii lui Călin Popescu Tăriceanu. Deci nu eram eu președinte. Atrag atenția că cele mai importante poziții ocupate de ea în Parlamentul European, ca vicepreședinte și ca singurul român președinte de comisie au fost ocupate în ultimii patru ani, de când eu nu mai am nicio funcție în PNL. Numai că este o cutumă, nu numai în România, și dacă am fi candidat amândoi se generau o serie de discuții. 

STAȚI PE DCNEWS PENTRU A VEDEA, ÎNTR-UN NOU ARTICOL, CE NE-A MAI SPUS CRIN ANTONESCU ÎN EXCLUSIVITATE! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel