Plzen- FCSB. Gigi Becali, spectacol în direct la TV

becali
becali

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut din nou spectacol în direct la TV, înainte de cel mai important meci al acestui debut de sezon, cu Viktoria Plzen.

 

”Nu știu echipa. Acum m-am trezit. După ce vorbesc cu dumneavoastră, sun și voi ști echipa. Am vorbit cu Dică atunci: i-am spus lui Dică că eu mai zic lucruri la supărare. Tu poți să bagi jucători. Dovada e că a jucat Enache, chiar dacă eu am vrut să joace Pleașcă. 

Dică, pe cuvânt de onoare, pleacă atunci când vrea el. Nu îl dau niciodată. Eu nu sunt mârșav. I-am spus lui Meme să îi spună lui Dică: patronul a spus că nu plec niciodată de la Steaua și stau cât vreau eu. Să vedeți că asta va zice la conferință, indiferent dacă se califică sau nu. 

Eu am acolo un om, e vocea mea, e Meme Stoica. Mă interesez cum face antrenamentele, e bun tactic, face foarte bine antrenamentele. Dacă am spus că nu îl dau afară niciodată, el e nebun să plece după patru meciuri? Sunați-mă peste cinci minute și vă spun echipa”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Becali a revenit după câteva minute, când UEFA anunțase deja echipa de start a FCSB-ului: ”Cred că e o echipă super-ofesinvă. Așa ne-am consultat. Trebuie să dăm două-trei goluri ca să avem șanse de calificare. Dacă facem 1-1, nu mai avem șanse de calificare. M-a întrebat dacă am o problemă cu Enache. Singura mea influență în alcătuirea echipei a fost că ne trebuie o echipă ofensivă ca să marcăm goluri. Asta e influența mea la echipa asta”, a adăugat Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel