Ploile au făcut prăpăd la Caraș-Severin. Zone întregi, inundate. Video

Viitura
Viitura

Caraș-Severin se află sub cod roșu de inundații. O viitură puternică a inundat zone mari, iar multe localități au rămas fără curent electric.

Autoritățile sunt în alertă să Caraș-Severin, unde s-a anunțat cod roși de inundații. O viitură puternică a afectat zona, iar opt sate au rămas fără curent electric după ploile puternice. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că, în acest moment, sunt mobilizaţi peste 3.300 de pompieri în toate zonele afectate şi a fost nevoie chiar de asigurarea rezervei de personal.

"Avertizare hidro cod roșu în județul Caraș-Severin. Imagini cu viitura surprinse în jurul orei 18 pe DN 6, între Caransebeș și Slatina Timiș. Acum se circulă în condiții normale. Adaptați viteza la condițiile de trafic!" anunță Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

Avertizare hidro cod roșu în județul Caraș-Severin. Imagini cu viitura surprinse în jurul orei 18 pe DN 6, între Caransebeș și Slatina Timiș. Acum se circulă în condiții normale. Adaptați viteza la condițiile de trafic!

Publicată de DRDP Timişoara pe 13 Iunie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel