Plan pentru relaxare. Iohannis: Îmi pare rău! V-o zic pe față

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru români în plină pandemie.

„Vreau să aduc în discuție teme care mi se par foarte importante. Vă privesc pe toți. Vremea e frumoasă. Auzim la știri că sunt unele țări unde deja se face un plan pentru relaxare. Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun clar, pe față: noi, în România, nu suntem în această fază. La noi, în România, din păcate, numărul de cazuri crește, numărul de persoane care sunt tratate în urgențe crește.

Chiar dacă ne dorim toți să se termine cât mai repede această criză, vă spun că la noi încă nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm.

Vă spun mai mult: depinde de noi cât mai durează până când putem să venim cu un plan de relaxare a măsurilor. De ce depinde de noi? Fiindcă acest virus merge de la om la om”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis, precizând ulterior că regulile autorităților trebuie respectate „cu sfințenie”.

De asemenea, președintele a mai spus că știe cât de important este pentru toți să se întâlnească, de Paște, cu familia și prietenii, dar în contextul actual este mai important ca românii să rămână acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel