Pieţe volante, amenajate în locul celor acoperite. Primăria care a decis asta

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Dacă s-au interzis piețele închise, vor fi deschise piețele volante. În aer liber și cu respectarea legislației. 

În locul pieţelor acoperite vor fi amenajate unele volante, în aer liber, a anunţat Primăria Braşov într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, scrie Agerpres. 

"Astăzi (sâmbătă - n.r.), primarul Allen Coliban, însoţit de şeful Serviciului Pieţe, Cristian Vasile, şi şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Emil Puşcaşu, au avut o discuţie cu prefectul Cătălin Văsii, cu privire la pieţele din Braşov. Astfel, începând de luni, Piaţa Tractorul, tronsonul 1 al Pieţei Dacia, Piaţa Bartolomeu şi Hala de la Star vor fi închise. Pentru a asigura accesul braşovenilor la legumele şi fructele comercializate de producători, primarul a dispus amenajarea unor pieţe volante", se arată într-o informare transmisă de Primăria Braşov.

Fiecare producător va avea câte o tarabă 



Producătorii autohtoni vor avea la dispoziţie câte o tarabă într-o zonă amenajată în cea pietonală din proximitate sau în parcarea din faţa pieţei, existând şi una neafectată, Piaţa Astra.

De asemenea, toate magazinele cu acces din pieţele acoperite rămân deschise, la fel şi Piaţa de Miercuri, care nu se încadrează în prevederile Hotărârii CNSU nr. 52/2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel