Philip Morris România a donat un milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19

Philip Morris România a făcut miercuri o donaţie de un milion de dolari pentru lupta împotriva epidemiei de COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate de Crucea Roşie Română.

Potrivit Philip Morris România, donaţia este direcţionată către Crucea Roşie Română, organizaţie specializată în situaţiile medicale de criză, şi "se adaugă altor câteva zeci de donaţii în bani şi produse, care totalizează în momentul de faţă, conform datelor cunoscute, câteva milioane de euro".

"Donaţia a fost anunţată de reprezentanţii organizaţiei care au declarat că suma respectivă va fi folosită pentru cumpărarea a 10 aparate de ventilaţie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi. Aceste echipamente vor merge direct către spitalele implicate direct în lupta cu pandemia COVID-19", potrivit sursei citate.

Compania Philip Morris România funcţionează în România din 1997 şi, de-a lungul timpului, s-a implicat în numeroase proiecte umanitare şi de responsabilitate socială, transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel