Pfizer și Moderna testează vaccinurile împotriva noii tulpini de COVID-19

Pfizer și Moderna își testează vaccinurile COVID-19 împotriva noii tulpini cu răspândire rapidă a virusului care a apărut în Marea Britanie.

Pfizer și Moderna au anunțat că vor testa vaccinurile anti COVID-19 pentru a vedea dacă au eficiență împotriva noii tulpini apărută în Marea Britanie. Moderna se așteaptă ca imunitatea de la vaccinul său să protejeze împotriva variantelor și efectuează mai multe teste în următoarele săptămâni pentru a confirma acest lucru.

Țările din întreaga lume au închis frontierele și au interzis călătoriile între Marea Britanie din cauza temerilor cu privire la o nouă tulpină de infectare a coronavirusului, extrem de infecțioasă. Tulpina, denumită de unii experți sub denumirea B.1.1.7, nu este prima nouă variantă a virusului pandemic care apare, dar se spune că este cu până la 70% mai transmisibilă decât tulpina dominantă anterior în Marea Britanie.

Marți, Senatul SUA a adoptat un pachet de ajutor pentru coronavirus de 892 miliarde de dolari, finanțând în același timp activitățile guvernului federal până în septembrie 2021. În întreaga lume au existat 77,3 milioane de cazuri de coronavirus, cu peste 1,7 milioane de decese, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel