Petrecere pentru a vedea dacă cineva se infectează. La 30 de ani, a murit. Credea că virusul nu există. ULTIMELE sale cuvinte

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a participat la o „petrecere COVID”. Tânărul a murit săptămâna aceasta.

„Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale pacientului de 30 de ani care a murit la un spital din San Antonio, Texas, după ce a participat la o „petrecere COVID”, transmite ABC News.

Dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului, a spus că acesta le-a povestit asistentelor despre petrecerea găzduită de o persoană care fusese diagnosticată cu noul coronavirus. „Ideea era ca oamenii să se adune ca să vadă dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a declarat Appleby.

Medicul a vrut să spună povestea acestui pacient nu pentru a-i speria pe oameni, ci pentru a se asigura că înțeleg că virusul poate afecta pe oricine.

VEZI ȘI: Epidemiolog: Suntem la o redeșteptare a primului val, însă sunt optimist. După această dată, va începe o SCĂDERE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel