Petrecere în pandemia de COVID-19, „spartă” de polițiști. S-au dat amenzi de zeci de mii de lei

Din cauza unei petreceri la care participau, 18 de persoane au fost amendate de organele legii cu zeci de mii de lei.

Petrecerea în pandemie a mai multor timișoreni a fost „spartă” de polițiști și jandarmi, duminică seară. Aproape 20 de persoane se aflau la Club Lemon, pe b-dul Liviu Rebreanu, atunci când forțele de ordine au descins și le-au stricat întâlnirea. Au fost date amenzi totale de 36.000 de lei.

Intervenție, duminică seară, a polițiștilor și jandarmilor, la Lemon Club din Timișoara, acolo unde, în ciuda restricțiilor, 18 persoane participau la un eveniment privat. Polițiștii din Timișoara și un echipa din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara au descins la localul de pe b-dul Liviu Rebreanu, au legitimat 18 persoane și au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale.

Amenzile au fost date pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, respectiv pentru participarea la activități în spațiul închis și pentru nepurtarea măștii sanitare. Celor 18 persoane au fost date în total amenzi de 36.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat cu 2.000 de lei. Evenimentul privat a fost oprit, iar participanții au părăsit locația, informează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel