România, RECORDURI la COVID și petreceri FĂRĂ JENĂ. REVOLTĂ în online. Poliția s-a SESIZAT: "Pentru ASTA stăm cu măști și viziere?!"

În timp ce România bate recorduri după recorduri la COVID-19, oamenii se înghesuie la petreceri. 

Zeci de persoane s-au înghesuit zilele trecute într-un Club din București, fără a respecta nicio normă sanitară de protecție împotriva COVID-19. Un videoclip de la acea petrecere a ajuns viral în mediul online. 

"Pentru asta imi petrec 8 h/zi la locul de munca purtand masca si viziera? Pentru asta stau toti elevii cu masca, pana la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la invatamantul hibrid, in care ai parte educatie din 2 in 2 saptamani?", a publicat un utilizator pe pagina de Facebook, în urma imaginilor. 

Poliția a luat măsuri. Amenzi uriașe

"Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind desfășurarea unui eveniment, pe terasa unui club din sectorul 1 al municipiului București, vă aducem la cunoștință următoarele:

A fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum și o altă sancțiune contravențională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societății comerciale, în spațiul căreia a avut loc evenimentul.

De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională, conform Legii nr. 61/1991 , pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, sancțiune în valoare de 1.500 de lei.

Totodată, se continuă verificările, pentru identificarea și sancționarea participanților, care au încălcat normele de protecție sanitară", transmite DGPMB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel