Petrecere cu vedete într-un restaurant din Mamaia. Poliția a împărțit amenzi. Cine a participat

Într-un hotel din Mamaia a fost organizată o petrecere în weekend, chiar dacă autoritățile au interzis evenimentele în contextul pandemiei de COVID-19. Au participat și vedete.

Petrecerea a avut loc în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie la un restaurant din staţiunea Mamaia, scrie Adevărul.ro. Printre invitați ar fi fost și vedete. Într-un video postat pe Facebook de către reprezentanții hotelului, apare Andreea Antonescu care cântă. La mese se văd mai multe persoane. La un moment dat alături de ea vine şi Gabriel Toader, coleg cu Andreea într-o emisiune televizată. Imaginile video au fost șterse de pe Facebook la scurt timp de la publicare.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar mai multe persoane, într-un spaţiu închis din judeţul Constanţa, vă comunicăm următoarele: Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au identificat operatorul economic în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 31 octombrie/1 noiembrie a.c., la restaurantul unui hotel din staţiunea Mamaia a fost organizată o masă festivă, la care au participat aproximativ 15 persoane, încălcându-se astfel prevederile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive). Organizatorul evenimentului şi administratorul societăţii comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 18.000 lei.”, transmite IPJ Constanţa.

Reprezentanții hotelului au declarat pentru Adevărul.ro că nu a fost organizată nici o petrecere în weekend, iar persoanele care au fost filmate pe terasa restaurantului doar luau masa acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel