Petrecere aniversară în limuzină, ”SPARTĂ” de polițiștii dintr-un oraș din Germania

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Un tânăr care a vrut să-și aniverseze ziua de naștere cu prietenii, deși omenirea este în plină pandemie, a închiriat o limuzină în care să petreacă. Distracția a fost însă oprită de polițiști. 

Un german în vârstă de 28 de ani spera să-şi sărbătorească ziua de naştere cu stil, invitând un grup mic de prieteni să i se alăture pentru o plimbare cu limuzina prin oraşul bavarez Himmelkron, informează DPA, scrie Agerpres. 

Celebrarea a luat însă o turnură mai puţin fericită când poliţia a ajuns din urmă limuzina şi l-a acuzat pe bărbat şi pe cei patru prieteni ai săi de încălcarea regulilor stricte privind reuniunile, impuse în Bavaria, pe fondul pandemiei de coronavirus.

S-au găsit și droguri 



O problemă suplimentară pentru tânărul de 28 de ani a fost faptul că poliţiştii au găsit în limuzină şi o cantitate mică de droguri, sărbătoritul fiind acuzat astfel de încălcarea legislaţiei privind narcoticele din acest land din sudul Germaniei.

În cadrul măsurilor implementate pentru limitarea răspândirii coronavirusului luate de Bavaria, reuniunile în spaţiile publice sau private au fost limitate la maximum zece persoane din două gospodării diferite. Prin urmare, grupurile de persoane care sărbătoresc în locuri publice, în apartamente sau în zone private încalcă reglementările în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel