Performanța baschetului feminin: CSM Târgoviște a ajuns în Euroligă

csm-targoviste
csm-targoviste

Echipa CSM Târgoviște s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Euroligii de

Jucătoarele de la CSM Târgoviște au dominat meciul de la un capăt la altul. După primul sfert, CSM conducea cu 21-13, iar la pauza mare tabela indica 37-25 pentru formația din Târgoviște. La finalul reprizei trei, diferența se micșorase considerabil, scorul fiind de 50-47. În ultimele 10 minute CSM Târgovişte a făcut la fiecare atac eforturi pentru a-și păstra avantajul. Scorul final al partidei a fost 72-64, iar calificarea în optimile Euroligii este cea mai mare performanță din istoria baschetului feminin românesc.

Pentru CSM Târgovişte au marcat Mărginean (21 de puncte), Ajavon (14), Robbins (10), Matici (9), Pop (5), Stoenescu (5), Miljkovici (4), Tihonenko (4).

În turul doi al Euroligii se califică primele cinci clasate din fiecare dintre cele trei grupe. România se află pe cel de-al cincilea loc în grupa B. Echipe Euroligii vor juca meciuri eliminatorii în turul doi, iar câștigătoarele se vor califica în Final 8, în care va intra și echipa organizatoare. În Final 8 se formează două grupe a câte patru echipe, iar primele două clasate din fiecare grupă vor juca semifinalele, câștigătoarele finala mare, iar învinsele finala mică a Euroligii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel