Percheziții la Arad, într-un dosar de zădărnicirea combaterii bolilor

Șapte percheziții au fost făcute la mai multe persoane și la o instituție publică din Arad, într-un dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, neglijență în serviciu.

Surse din anchetă au declarat, pentru Mediafax, că perchezițiile au vizat DSP Arad. Ofițeri din cadrul DGA, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut, miercuri, cu polițiștii din cadrul IPJ Arad - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Biroul de Investigaţii Criminale și cu cei din cadrul Brigăzilor de Combatere a Crimei Organizate Timișoara și Craiova – Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți, șapte percheziții domiciliare la mai multe adrese din orașul Arad, respectiv la instituţii publice.

Perchezițiile au fost făcute într-un dosar penal în care se fac cercetări „in rem” pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor, abuz în serviciu în formă continuată, neglijență în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată și uz de fals în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel