Urmărește emisiunea live


Paturi noi de terapie intensivă și aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești

Foto: Fundația SMURD
Foto: Fundația SMURD

Două noi paturi de terapie intensiva, echipate cu ventilatoare, au fost achiziționate pentru Spitalul Județean Ploiești.

Fundația pentru SMURD, cu ajutorul sponsorilor, a achiziționat 2 paturi de terapie intensivă, echipate individual cu ventilatoare, monitoare funcții vitale, console cu injectomate și infuzomate și le-a oferit sub formă de sponsorizare către secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Ploiești, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 75,000 USD.

Echipamentele medicale donate acoperă întreaga gamă de cerințe clinince și oferă pacienților în stare critică monitorizare și îngrijire pe termen lung la standarde înalte de terapie intensivă. Astfel capacitatea de tratament ATI la nivelul Spitalului Județean Ploiești a crescut la 20 pacienți simultan.

“Situația pandemică cu care ne-am confruntat în ultimul an a scos la iveală atât necesitățile de dotare cu sisteme performante în număr adecvat a unităților sanitare aflate în linia întâi, dar și implicarea și responsabilitatea socială a companiilor care activează în țara noastră. Un astfel de exemplu este demersul de față prin care Rompetrol dotează secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, crescând astfel capacitatea tehnică și calitatea îngrijirilor medicale acordate în acest spital”, a adăugat Dr. Raed Arafat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel