Patronul lui Olympiacos şi Nottingham Forest, diagnosticat cu coronavirus

Evangelos Marinakis
Evangelos Marinakis

Evangelos Marinakis, patronul echipelor Olympiacos şi Nottingham Forest, a fost diagnosticat cu coronavirus. Omul de afaceri a fost testat pozitiv, după ce s-a întors în Grecia. Anunţul a fost făcut chiar de omul de afaceri, pe reţelele de socializare.

„Cel mai recent virus m-aşi pe mine şi mă simt obligat să transmit asta publicului. Mă simt bine, urmez măsurile necesare şi sfaturile medicilor. Îi sfătuiesc pe oameni să facă la fel. Vă urez tuturor o recuperare rapidă”, spune Evangelos Marinakis, patron Olympiacos și Nottingham Forest, pe Instagram.

Nottingham Forest a anunţat că patronul a prezentat primele simptome de infectare cu COVID-19, luni, după ce a revenit în Grecia. Vineri, el a asistat la meciul echipei sale din liga secundă engleză, însă starea lui de sănătate era una bună la momentul respectiv.

Marinakis a asistat la partida dintre Arsenal şi Olympiacos, disputată la Londra, pe 27 februarie, iar formaţia engleză a confirmat că nicio persoană din staff-ul, său care a intrat în contact cu omul de afaceri, nu a prezentat vreun simptom specific, scrie BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel