Patriarhia Română, informații de ultimă oră despre Arhiepiscopul Pimen

Ultimele informații despre starea generală de sănătate a Arhiepiscopului Pimen au fost oferite, marți, de Patriarhia Română.

Starea de sănătate a Arhiepiscopului Pimen s-a ameliorat simţitor, a anunţat marţi Agenţia Basilica a Patriarhiei Române, care citează o declaraţie a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

"Conform informării transmise astăzi de echipa medicală sub îngrijirea căreia se află IPS Pimen, starea sa generală de sănătate s-a ameliorat simţitor", a transmis marţi Vasile Bănescu, prin intermediul basilica.ro. Potrivit sursei citate, "deşi evoluţia stării de sănătate este una favorabilă, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a explicat că Arhiepiscopul Pimen rămâne în continuare internat". "Spitalizarea şi tratamentul adecvat se impun în continuare pentru o perioadă care depinde de ritmul şi evoluţia vindecării", a mai spus Bănescu.

Recunoştinţă, în numele Patriarhiei Române

Urmare a eforturilor depuse cu dedicaţie şi profesionalism de medici, Vasile Bănescu transmite apreciere şi recunoştinţă, în numele Patriarhiei Române, pentru personalul medical şi conducerea Spitalului "Matei Balş" din Capitală.

"Patriarhia Română mulţumeşte medicilor şi conducerii Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş pentru eforturile şi implicarea manifestate în tratarea tuturor pacienţilor aflaţi acolo sub o atentă, profesionistă îngrijire", a afirmat Vasile Bănescu, citat de Basilica.ro.

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor se află internat din 20 aprilie, la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel