Bătaie în avion din cauza unei pasagere desculțe. Aterizare de urgență

O cursă aeriană a aterizat de urgență la Madrid după ce între doi pasageri a izbucnit un scandal.

Cursa Ryanair care efectua un zbor de la Glasgow la Malaga a fost nevoită să aterizeze de urgență la Madrid după ce între doi pasageri a izbucnit un scandal de la faptul că unei femei îi miroseau picioarele. 

Scandalul între cei doi pasageri a izbunit în momentul în care un pasager care se afla la mijlocul aeronavei i-a atras atenția unei femei care se afla cu un rând în fața sa că nu mai are poftă de mâncare din cauza faptului că ea este desculță ca o "găină". Bărbatul care o însoțea a sărit în apărarea femeii, iar între cei doi s-a declanșat o bătaie în toată regula. La un moment dat cel care a adus injurii femeii a fost mușcat de nas. Scandalul a fost oprit doar de intervenția membrilor echipajului și a altor pasageri care i-au despărțit pe cei doi. Urmele luptei au rămas chiar și după ce aeronava a aterizat la Madrid. Atât agresorul, care era băut, cât și celălalt pasager au fost reținuți de poliție.

 (w670)

O fotografie postată pe Twitter de un martor al evenimentului arată pete de sânge pe compartimentul de bagaje de mână. "A fost un moment foarte înfricoșător, deoarece spațiului culoarului de trecere este foarte mic în avion. Personalul companiei Ryanair a gestionat foarte bine situația ", a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a declarat: "Echipajul acestui zbor de la Glasgow Prestwick la Tenerife (16 martie) a cerut asistență polițienească la sosire după ce doi pasageri au devenit agresivi în timpul zborului. Aeronava a aterizat în mod normal, iar poliția a reținut două persoane. Nu vom tolera niciodată comportamentul necontrolat sau perturbator, iar siguranța și confortul clienților, a echipajului și a aeronavelor noastre este prioritatea numărul unu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel