Parlamentarii, PEDEPSIȚI dur pentru criticile față de măsurile restrictive. Au acces doar la apa de la robinet

Apă robinet
Apă robinet

Parlamentarii unei țări au fost pedepsiți dur după ce au criticat măsurile restrictive recomandate de guvern. Li s-a interzis accesul în cafenea.

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea epidemiei de coronavirus, transmite Agerpres. Anunțul a fost făcut de preşedintele parlamentului, Boris Kollar, care a menționat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet, relatează DPA.

Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă, a spus Kollar postând pe Facebook o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

Doar angajaţii administraţiei au acces în cafeneaua acum, a spus populistul de dreapta. Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a afirmat faptul că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă. Măsurile fac parte din eforturile guvernului de la Bratislava de a opri răspândirea coronavirusului în contextul unei creşteri a numărului de cazuri de infectare. 

OD DNES BUDU MAT POSLANCI NRSR K DISPOZICII LEN PITNU VODU NA TOALETACH. Moja odpoved tym politikom ktori by chceli z temy stravovania poslancov v parlamente vytlkat politicky kapital.

Publicată de Boris Kollar pe Joi, 15 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel