Parisul, ÎN ZONA ROȘIE a destinațiilor neautorizate

Parisul a fost adăugat pe lista destinațiilor neautorizate.

Ministerul belgian al Afacerilor Externe a adăugat Parisul în "zona roșie" a destinațiilor neautorizate, scrie Agerpres, citând AFP.  Cei care vin din Paris vor putea intra pe teritoriul Belgiei doar dacă la întoarcere prezintă un test pentru depistarea COVID-19 şi respectă o perioadă de autoizolare.

România, anumite regiuni bulgare şi croate, o mare parte a Spaniei şi trei departamente franceze (Bouches-du-Rhone, Guyana şi Mayotte) erau deja clasificate în "zona roşie". Pe această listă au fost adăugate astăzi  Parisul şi departamentele limitrofe Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne, precum şi Sarthe, Hérault şi Alpes-Maritimes, potrivit site-ului ministerului belgian. 

Autorităţile din Belgia susțin că vacanțele în străinătate sunt un important factor de risc în propagarea virusului în regat. În august, 22% dintre persoanele testate pozitiv la coronavirus reveneau dintr-o călătorie, potrivit cifrelor comunicate miercuri de institutul ştiinţific de sănătate publică Sciensano. În urmă cu două zile și Germania a clasificat Parisul drept "zonă de risc" pentru virus, alături de alte departamente din Ile-de-France şi din regiunea Provence-Alpes-Cote d'Azur.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel