Părintele Nicolae Cobzaru a murit. Era infectat cu noul coronavirus. Preotul Negoiță: A fost activ până la momentul în care a avut primele semne de boală

O veste cutremurătoare pentru cei care l-au cunoscut pe părintele Nicolae Cobzaru a venit ieri. Părintele a murit în spital, după ce a fost infectat cu Covid 19.

”Știam de ceva timp că este bolnav. Familia căuta un medicament care să-l ajute. Din păcate, starea de sănătate i s-a agravat și la cei 74 de ani ai săi, nu a reușit să supraviețuiască bolii.

Un om de foarte bună calitate, un om serios și un preot dedicat, părintele Nicolae lasă în urmă o activitate frumoasă, mare parte desfășurată în Focșani, la Biserica Precista.

A fost activ până la momentul în care a avut primele semne de boală.  Inițial a crezut că este vorba de o simplă răceală, ca mai apoi să fie transportat de urgență la spital, acuzând probleme respiratorii.

Părintele Nicolae Cobazaru face parte din elita unei generații care a trăit între două lumi. A avut opțiunea de a deveni preot pe vremea când puțini se încumetau. Apoi s-a implicat total, iar zidurile bisericii unde a slujit și sufletele de care s-a ocupat vor purta multă vreme semnele muncii sale”, a scris preotul Negoiță pe Paulnegoita.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel