Părintele Constantin Necula: Politicienii să intre în silenzio stampa

Părintele Constantin Necula, mesaj pentru politicieni
Părintele Constantin Necula, mesaj pentru politicieni

Preotul Constantin Necula a criticat, în emisiunea "Legile Puterii," faptul că autoritățile au pornit greșit atunci când au insistat pentru deschiderea piețelor și magazinelor, dar, în schimb, au ținut ca bisericile să rămână închise.

"S-a pornit foarte greșit atunci când s-a insistat foarte mult pe deschiderea magazinelor, pe posibilitatea de plimbare, și s-a insistat foarte mult pe închiderea bisericilor. Noi am înțeles că era o urgență a Guvernului și eu sunt foarte bucuros că Patriarhia Română a asumat cu toată fermitatea dialogul ei cu Ministerul de Interne, cu Ministerul Sănătății. Aș face un silenzio stampa politic în săptămâna aceasta a patimilor", a spus preotul Constantin Necula, luni seara, într-o intervenție în emisiunea "Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

"Oamenii și-au redescoperit vecinătățile, bunul-simț care te face nu din frică, ci din conștiință să înțelegi că ai de stat acasă pentru ca să nu rămână casa fără oameni. Ăsta e lucrul cel mai important. Să dea Dumnezeu să prindem duminica în care vom putea mânca cu părinții. Să nu trădăm duminicile pe care le-am putea trăi cu ei. Cred că acesta este mesajul", a mai spus preotul Constantin Necula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel