EXCLUSIV  Iohannis, SCHIMBARE RADICALĂ de strategie. Pieleanu, DETALIU-CHEIE despre ”penali”

Președintele Klaus Iohannis a schimbat strategia în acest an, în comparație cu anul 2016, în ceea ce-i privește pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. 

Președintele i-a invitat pe al doilea și al treilea om în stat la Parada de 1 Decembrie și la festivitatea de la Palatul Cotroceni. Anul trecut, cei doi nu au fost invitați, motivul invocat fiind că sunt ”penali”. 

[citeste si]

Sociologul Marius Pieleanu a explicat, pentru DCNews, schimbarea președintelui Klaus Iohannis cu privire la acest eveniment: ”Anul trecut, reprezentau, din punctul domniei sale de vedere, un pericol domnii Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu mai ales că eram în campanie electorală. Astăzi, îi cheamă ca să dea un semnal că este președintele tuturor românilor, dar, pe de altă parte, și un semnal că el controlează lucrurile foarte bine în țara asta și că domniilor lor nu mai reprezintă un pericol pentru președintele. Gestul este unul de normalitate, pentru că nu inviți numele, ci reprezentanți ai instituțiilor.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel