ALERTĂ la turneul de la Praga, unde a jucat azi Halep. Are COVID-19! ANUNȚ de ultimă oră

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Un jucător de tenis de la turneul Challenger de la Praga a fost depistat cu COVID-19. 

Un jucător, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea startului turneului Challenger de la Praga, prima competiţie din cadrul circuitului ATP care are loc după pauza forţată generată de pandemia de coronavirus, au anunţat sâmbătă organizatorii, citaţi de ATP, arată Agerpres. 

"În urma testelor efectuate înaintea turneului ATP Challenger de la Praga, un jucător a fost testat pozitiv la Covid-19", a scris ATP pe contul său de Twitter.

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti a adăugat că jucătorul respectiv, din câte se pare un localnic, nu figurează pe tabloul principal şi nici nu a participat la calificări. El a fost plasat în carantină la domiciliul său, fiind acum verificate contactele pe care le-a avut.

Turneul de la Praga, la care participă şi elveţianul Stan Wawrinka, triplu campion de Mare Şlem, a debutat sâmbătă şi se va încheia pe 22 august. Duminică va avea loc la Praga finala turneului WTA care are loc în capitala cehă, în care românca Simona Halep o va înfrunta pe belgianca Elise Mertens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel