Panică în aer! Un român a vrut să se arunce din avion

Panică la înălțime! Pasagerii unui avion care călătoreau din Palma spre Eivissa au trăit clipe de groază din cauza unui român care a vrut să se sinucidă în timpul zborului, scrie presa spaniolă.

Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 11.00. Bărbatul de 44 de ani a pus în pericol viața pasagerilor după ce a forțat ieșirea de urgență pentru a se arunca în gol. El a fost imobilizat la timp de pasageri și de echipajul de bord.

Martorii l-au descris ca fiind foarte agitat și nervos. În momentul în care și-au dat seama ce urma să se întâmple, mai mulți călători au sărit instinctiv de pe scaune și l-au pus la pământ.

Comandantul aeronavei a anunțat imediat turnul de control din Eivissa despre incidentul de la bord și a solicitat ajutorul Guardiei Civil la aterizarea pe aeroport. Avionul a fost adus imediat la sol, iar agenții l-au reținut pe român. La interogatoriu bărbatul a dat de înțeles că are probleme psihice și a fost transportat cu o ambulanță la ospiciul Can Misses pentru a fi evaluat. Pe perioada transportului suspectul a fost însoțit o patrulă din Benemérita.

Citește mai departe pe stiridiaspora.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel