Pandemie de COVID-19. Iată situația la nivel mondial

Zeci de mii de persoane sunt în prezent infectate cu noul coronavirus, descoperit în luna decembrie 2019 în Wuhan, China. 

Până la ora transmiterii acestei știri la nivel global sunt confirmate 91.773 de cazuri de coronavirus. În plus, 3.337 de persoane au decedat, iar 64.374 de persoane s-au vindecat. 

America se confruntă cu noi măsuri: restricțiile de călătorie în SUA vor intra în vigoare astăzi. Liderii din toată țara interzic adunările publice, zeci de unități școlare și universități au oprit cursurile, ligile sportive și-au suspendat sezoanele și locurile importante de divertisment - inclusiv Broadway și Disney World - au anunțat o oprire a activității.

Rata de infecție în China și Coreea de Sud încetinește


China continentală a raportat joi doar opt noi infecții, cu cinci în Wuhan, zona zero pentru pandemie. Coreea de Sud a raportat cea mai mică creștere zilnică începând cu 22 februarie.

Muzeele, parcurile tematice și lăcașurile de cult se închid la nivel global, deoarece oamenii au fost rugați să evite aglomerația.

Evenimentele sportive suspendate: Premier League a fost lovită de decizia de a amâna toate meciurile până la începutul lunii aprilie din cauza focarului de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel