EXCLUSIV  Pandemie COVID. Adela Cojan: Medicii descriu scene asemănătoare unui război

Adela Cojan, președintele CNAS, este de părere că pandemia este departe de a se termina, iar medicii din întreaga lume descriu ”scene de război”. 

Adela Cojan, președintele CNAS, s-a aflat astăzi în direct la dezbaterea online ”Ce votez pentru Sănătate”, organizată de DC Media Group. Specialistul în domeniul sănătății a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar și despre lecțiile pe care le învață omenirea. 

”Centrul regional al OMS pentru Europa a declarat Europa ca fiind epicentrul acestei pandemii, cu cele mai multe cazuri raportate și decese, față de restul lumii. După 13 martie, s-a mutat această etichetă în Statele Unite ale Americii. În momentul de față, medicii din întreaga lume descriu scene asemănătoare unui război, un război cu un inamic invizibil, imprevizibil, în timp ce sistemele de sănătate și centrele de cercetări se luptă pentru obținerea vaccinului și a controlului asupra lucrurilor. Eu cred că vor mai trece luni sau ani până la sfârșitul pandemiei, dar totodată cred că este posibil să identificăm lecții pe care le putem învăța din această pandemie. Lecții pentru a reduce costurile economice și sociale extraordinare. Prima lecție este cea a transparenței și onestității”, a declarat Adela Cojan. 

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel