PANDEMIE COVID - 19. Cine nu se va vindeca NICIODATĂ. Răspuns la cea mai controversată întrebare care circulă pe Facebook

Sunt oameni care nu se vor vindeca niciodată în pandemia COVID - 19.

Dar nu din cauza noului coronavirus, ci din cauza prostiei. Sunt români care pun pe Facebook următoarea întrebare: ”Vreau să văd și eu dacă cineva din lista mea suferă de acest virus sau vreun prieten al unui alt prieten al unei cunoștințe ceva... știe cineva ceva!??”. Persoana care a întrebat este din categoria celor care nu cred până nu văd virusul urcându-se pe ei. Sau până când nu dispare cineva drag și nu simt mirosul morții.  

Dar haideți să vedem ce răspunsuri a primit Toma-ul nostru necredinciosul. Greșelile de scriere le aparțin comentatorilor:

1. Nu exista nici-un virus !

2.  E vrajeala cine are ceva e cel mult racit cu temperatura, la mine-n oras cum moare cineva de la ori ce alt lucru, se da vina pe corona virus... Lasati paranoia si vedetiva in continuare de viata va prosteste TV ul si Facebook, nu mai fiti oi si mergeti cu turma

3. Nu am auzit nimic,doar strategii politice

4. Tu nu esti in Italia!? Nu e acolo focar. ? Stii pe cineva concret sa aiba !??

5. Nu poti sa te pui cu prostii ca-s majoritari, acuma trebe sa le facem jocul la aia mari... E bine ca in uk inca ma mai pot plimba si vizita locuri cand merg pe dealuri sau la mare nu mai e nici un prost pe aici pacat ca trebe sa-mi fac pachet ca e inchis la MC

6.  Eu am intrebat pe cineva din Italia si stiu doar ce le spun prietenii asistenti medicali ca cica sunt foarte multe cazuri. Dar cunostinte, prieteni nu au cu virusul asta.

7. Am mai auzit câteva persoane întrebând același lucru , nici ei nu au primit nici un răspuns ... sunt atâtea cazuri și din toată lumea nu aveam nici măcar un verișor din partea lu străbunica să aibă mizeria asta de covid ?

8. Eu stau in Torino la televizor zic multe dar pana acum nu am auzit unul sa aiba corona virus 

Faptul că încă nu avem pe nimeni în familie cu noul coronavirus trebuie să ne bucure, dar trebuie să conștientizăm că dacă nu respectăm măsurile impuse de autorități, situația se poate schimba extrem de rapid și vom ajunge să ne plângem morții. Iar atunci întrebarea va fi: ”Vreau să văd și eu pe cineva care nu are niciun mort în familie din cauza noului coronavirus. Știți pe cineva???” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel