PANDEMIE COVID-19. Antena 3, dată drept exemplu! Horațiu Moldovan: Așa trebuie făcut!

Platou Antena 3
Platou Antena 3

Alexandru Rafila și Horațiu Moldovan au fost prezenți, joi seară, în platoul Antena 3, alături de Mihai Gâdea.

„Toți cei care pot sta acasă este absolut indicat să stea acasă!”, a subliniat Horațiu Moldovan. „Să se expună mediului social doar cei care trebuie neapărat să o facă. Se pot lua măsuri organizatorice, astfel încât șansa contaminării să fie cât mai mică. Iată, de exemplu, organizarea emisiunii dumneavoastră în această seară (n.r. i se adresează lui Mihai Gâdea). Suntem doar trei într-un platou foarte mare, la o distanță considerabilă, corectă unul față de celălalt.

Este o măsură rațională de a limita posibilitatea contaminării. Este un exemplu pe care-l dau. Deci o putem face în anumite condiții care să ne dea un grad de siguranță", a spus Horațiu Moldovan, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății.

„Întreaga activitate socială și economică trebuie gândită în acest fel. Să se mențină, evident, funcționarea societății, funcționarea economiei, pentru că este neapărat necesară, dar o organizare atentă, care să reducă riscul de contaminare este esențială și este posibilă", a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel