EXCLUSIV  Pandemia de COVID-19. George Maior: Asemenea CRIZE sunt discutate de mult timp

George Maior, ambasadorul României la Washington, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre pandemia COVID-19, dar şi despre faptul că o astfel de criză era discutată de mult timp. 

Un articol publicat de George Maior în urmă cu ceva timp despre amenințarea unei crize pandemice a revenit în atenția publică. Întrebat despre acel articol, ambasadorul României în SUA a subliniat că astfel de crize sunt discutate de mult. 

"Şi la nivel analitic şi intelectual, trebuie să avem în vedere că asemenea crize sunt discutate de mult. Foarte multă lume se gândea cu ce ne-am putea confrunta, în afară de o criză strategică sau economică. Se discuta inclusiv pe acest palier. Nu este ceva spectaculos, până la urmă. Ar trebui să reflectăm, dacă ar fi să discutăm mai în profunzime, la viitor. Şi să încercăm mereu să anticipăm, pentru că acest gen de crize pot afecta foarte mult securitatea cetăţenilor şi economiile. Anticipând, putem avea mai multe resurse şi posibilităţi de reacţie imediată când apare o viitoare criză. Vă garantez că vom mai avea crize în viitor, de aceea trebuie să fim mereu atenţi, să punem instituţiile statului într-o comunicare şi evaluare permanentă a tuturor acestor evoluţii, ca să putem răspunde rapid. România este apreciată pentru modul în care a reacţionat la această criză", a declarat George Maior în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel