Urmărește emisiunea live


Pandemia a contribuit la creșterea timpului pe care îl petrecem pe aplicațiile mobile

Pandemia a contribuit la creșterea timpului pe care îl petrecem pe aplicațiile mobile  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Pandemia a contribuit la creșterea timpului pe care îl petrecem pe aplicațiile mobile Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Noile statistici arată că pandemia de coronavirus a crescut timpul pe care oamenii îl petrec pe aplicațiile mobile.

Cele mai recente statistici au scos la iveală faptul că pandemia a contribuit la creșterea timpului pe care îl petrecem pe aplicațiile de pe telefon. Se pare că pierdem mai mult de 4 ore pe zi, unele persoane ajungând chiar să depășească pragul de 5 ore.

Conform studiului realizat de App Annie, timpul mediu pe care îl petrecem în aplicațiile mobile este acum de 4,2 ore, în creștere cu 30% față de primul trimestru din urmă cu doi ani.

În unele țări, precum Coreea de Sud, Indonezia și Brazilia, oamenii petrec și peste 5 ore pe zi, în medie, cu ochii în aplicații. În India însă creșterea este de 80%, față de acum doi ani.

Aplicațiile care au avut cel mai mult de câștigat de pe urma creșterii timpului mediu de folosire a acestora sunt, pe lângă Facebook, Youtube și TikTok,  Telegram și Signal, propulsate de marele scandal al datelor pe care WhatsApp le partajează pe Facebook, potrivit BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel