Palada a IZBUCNIT: Asta-i România pe care n-o s-o poată ei șterge de pe fața pământului!

Mirel Palada. Foto: Agerpres
Mirel Palada. Foto: Agerpres

Sociologul Mirel Palada a vorbit despre lecția primită de ”tinerii frumoși și liberi” chiar de Paști.

”Știm bine cu toții cît de mult le place tefeleilor să-i demonizeze pe cei care nu sînt ca ei. Țintă predilectă: bătrînii, cei de la sat, credincioșii. Vai, ce mai e la gura lor la adresa acestor categorii sociale.


Ei bine, bătrînii, cei de la sat, credincioșii le-au dat zilele astea tefeleilor o lecție de demnitate și de disciplină și de respect. Ziua în care toți progresiștii se căinau că o să fie o nebunie și un balamuc a ieșit fără de reproș.


Pe de o parte, biserica s-a organizat și s-a mișcat ca la carte, demonstrînd o pricepere clar superioară admnistrației laice. Pe de altă parte, toți cei care erau acuzați de comportamente medievale, de pupat icoane și de alte linsuri de lingurițe iată că au primit lumina în cea mai demnă manieră cu putință.


Preoții și voluntarii au distribuit în două ore, lumea a stat disciplinată la porți și la uși. La miezul nopții lumea a ieșit în curte sau la geam și a auzit slujba de Înviere de la depărtare.


Și totul a curs într-o normalitate și într-o demnitate cum n-au visat neam de neamul hipsterilor și tefeleilor și minicaramitrilor cei isterici și cu spume la gură.


Vă place cum e România normală? Asta e România normală dragii mei, nu propaganda agresivă cu care vă tot prostesc iohanioții de atîta amar de vreme. Asta e România normală. Asta e România adevărată. Asta e România pe care, oricît s-ar căzni ei, n-o s-o poată șterge de pe fața pămîntului.


Hai, că e bine. Nu pier românii cînd vor tefeleii...


Hristos a înviat!”, a scris sociologul Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel