Pacienți COVID, morți în așteptarea unui pat la ATI. Florin Cîțu: Există un plan

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre cazul celor doi pacienți din Craiova care au murit în timp ce așteptau să se elibereze un loc la ATI.

"Există un plan și el va fi prezentat. Am avut o discuție și cu ministrul Sănătății și cu domnul Raed Arafat. Vom avea câteva întâlniri în acest weekend pentru a evalua situația și să vedem exact elementele care pot fi adăugat în perioada următoare. Vom vedea, să ne spună Ministerul Sănătății ce se va întâmpla, nu știu deocamdată situația, dar i-am spus că trebuie să facem o inspecție în fiecare spital zilnic să vedem situația și numărul paturilor.

Cu siguranță Ministerul Sănătății va prezenta planul pentru această perioadă în zilele următoare. Aș vrea să precizăm aceste informații pentru că eu am mai trecut și anul trecut prin această perioadă, erau două valuri, știți foarte bine și multe dintre informații nu erau verificate, dar, repet, Ministerul Sănătății sigur se ocupă în acest moment de suplimentarea paturilor ATI.", a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI ȘI: O femeie a murit în timp ce aștepta să se elibereze un loc la ATI, în spitalul din Craiova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel