Pacientă cu COVID-19, detalii HALUCINANTE. "M-am infectat în spital. Medicii nu ne aud"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O pacientă infectată cu COVID-19 a făcut mărturii halucinante pe rețelele de socializare.

În plină pandemie de coronavirus, ies la iveală tot felul de declarații halucianante ale pacienților infectați, captivi în spitale. Printre acești pacienți de află și Veronica Suveică, care a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care spune toate problemele prin care a trecut, dar și faptul că s-a infectat în spital.

Iată declarația făcută de femeie

Femeia spune că s-a îmbolnăvit de coronavirus la spital, fiind internată pentru o intervenție chirurgicală, iar, odată ajunsă acasă, a început să facă febră, i-au dispărut gustul și mirosul, simptomele principale provocate de COVID-19. În plus, acum este infectat și soțul acesteia.

"Lor nu le este rușine să mintă lumea. Cum lumea asta rabdă și nu se răscoală nimeni? După ce ne-au anunțat că testele sunt pozitive, ne-au transferat la spitalul de tuberculoză, nu aveam gram de apă. Medicii au ascuns faptul că erau infectați. M-am infectat în spital de COVID-19. La scurt timp, m-au externat acasă și asta a fost o greșeală. Acasă, mi-am pus în pericol sănătatea copiilor, a soțului. Îi asum această responsabilitate doamnei directoare care a permis pacienților să fie în contact cu medicii infectați. După 25 martie, când am fost externată, am prezentat febră câteva zile, după care și soțul a avut aceleași simptome. Acum suntem într-un salon, la spital. Pe 1 aprilie ne-au fost prelevate probele și abia pe 4 aprilie am aflat că testele sunt pozitive", afirmă Veronica Suveică.

Se simte tot mai rău

Pacienta de la Soroca spune că se simte tot mai rău, iar cadrele medicale nu îi vin în ajutor. 

"Noi nu avem nicio picătură de apă să ne spălăm. Suntem de șase zile în spital. Domnul președinte spune că avem condiții de 2553 de lei. Noi vorbim cu asistentele, medicii că ne este rău, dar se fac că nu ne aud. Pleacă și câteva ore nu mai vin să ne vadă. Nimeni nici nu ne întreabă cum ne simțim. După ce am administrat pastile, mi s-a făcut foarte rău, am rugat medicul să întreprindă ceva, iar el a plecat. Am așteptat-o câteva ore. Nu este niciun medic care să ne monitorizeze. Nimeni nu sună și nu întreabă cum ne simțim", a completat femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel