Pacientă, STRIGĂT disperat. "Vă așteaptă cu LUMÂNĂRI. Cea mai mare TRAGEDIE a zilelor noastre". Mesajul pe care TREBUIE să-l vezi

Imagine cu rol ilustrativ foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ foto: Pixabay

O pacientă, infectată cu COVID-19 și internată în spital de zile bune, a vorbit despre trauma pe care o provoacă boala și a tras un semnal de alarmă în contextul în care medicii sunt din ce în ce mai des luați peste picior, iar cazurile explodează. 

Ana Maria Ciaușu, o pacientă infectată cu COVID-19, a vorbit în direct la Digi24, de pe patul de spital, despre experiența cu boala, despre lupta medicilor, despre tratamentul extrem de dificil și despre modul în care medicii sunt luați peste picior de români. 

"Vreau să trag un semnal de alarmă, al unui dintre miile de cazuri infectate cu COVID. Determinarea mea în demersul acesta este un strigăt de disperare al directorului spitalului din Timișoara care a spus că nu mai poate lupta cu indiferența și spitalul vă așteaptă și cu lumânări. Dacă un medic, a cărui principală preocupare este salvarea vieții, a ajuns să ofere moarte, este cea mai mare tragedie a zilelor noastre. Pe mine nu mă cred oamenii, dar cu medicii aceștia ce avem? Pe ei de ce nu-i credem când o viață întreagă, în mâinile lor am căutat să ne salvăm?", a declarat Ana Maria Ciaușu.

"Nu cu ochii trebuie să credem, ci cu mintea asta care s-a rătăcit complet!"

"Și intubată dacă m-ar vedea cineva nu m-ar crede, pentru că nu cu ochii trebuie să credem, ci cu mintea asta care s-a rătăcit complet! Chiar trebuie să vedem cum îngropăm un om ca să credem în moarte?! Haideți că supraviețuim, până când știința ne va da confortul printr-un vaccin și e foarte aproape. Nu mai suntem în condiții normale! Suntem într-o stare de urgență personală pentru viață. Unde, când am pierdut noi interesul pentru propria viață?! Nu e mai simplu să fii sănătos, acasă, lângă familie? Suntem un popor inteligent... cum să ne pierdem acum, când avem cea mai mare nevoie unul de celălalt. Eu în viață cred, nu în teorii, nu în conspirații. Nu ne vrea nimeni nici proști, nici morți! Nici știința, nici Dumnezeu! Eu zic să nu ne mai omorâm singuri, unii pe alții.

Este un mesaj efectiv de disperare prin care vreau să câștige viața, nu ignoranța", a completat ea.  

Prin ce simptome a trecut. Tratamentul pentru COVID a pus-o în genunchi

"Este puțin traumatizant pentru mine. Simptomele pot fi mai severe sau mai puțin severe. Foarte mari dureri de cap, cefalee, efectiv simți că-ți ies ochii din cap și-ți arde gâtul, îți arde nasul, îți arde fața. Efectele de la medicamente eu le-am resimțit rău, dar nu mă plâng. Așa le-am resimțit eu. Insomnii de peste 14 zile, pur și simplu îți cad ochii, nu poți dormi, e mai mult o stare de veghe decât de somn.

Am o problemă cu faptul că noi suntem direct responsabili pentru viața noastră. Și cea mai mare problemă pe care o am este cu faptul că personalul medical face niște eforturi absolut disperate să ne facă să înțelegem că nu trebuie să ne infectăm! Dorința pentru viață m-a ajutat și asta o să mă ajute să câștig lupta asta.

Medicii sunt mai disperați decât noi când văd atâta durere și ar vrea să fie în 100 de locuri în același timp, dar nu pot", a mai spus femeia. 

Citește și: "Există DOUĂ Românii". Virgil Musta, mesajul SERII. Cum se va termina acest RĂZBOI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel