Pacient infectat cu coronavirus, recalcitrant cu medicii. Emilian Imbri, Victor Babeș: Vom face reclamație

Pacient coronavirus, spital. foto ilustrativ
Pacient coronavirus, spital. foto ilustrativ

Un pacient infectat cu coronavirus și internat la spitalul Victor Babeș din București s-a dovedit a fi recalcitrat cu personalul medical care a intrat la el să îl îngrijească. 

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș, a precizat în direct la România TV că instituția va reclama comportamentul unui bărbat infectat cu coronavirus, după ce acesta se va vindeca și va fi externat.  

”Există și persoane care nu au un nivel de educație și de cultură minimă, ca să spun așa, iar când devin pacienți comportamentul lor este ușor de neînțeles. Avem un caz care nu protejează pe cei din jurul lui. I s-a cerut acestei persoane să își pună masca pe față atunci când se intră la el pentru a fi îngrijit. El a avut o stare generală alterată, iar când și-a revenit a fost puțin speriat de ceea ce a văzut. În momentul în care s-a intrat la el să fie îngrijit și-a scos masca și a început să tușească. În momentul în care acest domn se va externa sănătos noi vom reclama acest comportament”, a precizat Emilian Imbri, manager Victor Babeș, în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel