Pacient în stare gravă, după un tratament post-COVID la aceeași clinică în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian

Pacient în stare gravă, după un tratament post-COVID la aceeași clinică în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian / Foto: Captură video Realitatea Plus
Pacient în stare gravă, după un tratament post-COVID la aceeași clinică în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian / Foto: Captură video Realitatea Plus

Încă un pacient a ajuns la spital în stare gravă, după un tratament post-COVID la aceeași clinică în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian.

Încă un pacient a ajuns la spital în stare gravă, după ce a primit un tratament hiperbaric post-COVID, același la care a fost supus și îndrăgitul interpret de folclor Petrică Mîțu Stoian, transmite Realitatea Plus. 

Medicii din Reșița au declarat că bărbatul de aproximativ 40 de ani s-a internat în aceeași clinică din Caraș-Severin unde a fost tratat și Petrică Mîțu Stoian. După o singură ședință de tratament  acesta ar fi început să se simtă rău. Ulterior, pacientul a fost dus la Spitalul Județean din Reșița, unde doctorii au observat că avea câteva leziuni în zona plămânilor. Pentru că starea bărbatului s-a înrăutățit rapid, medicii au decis să-l transfere la Spitalul Municipal din Timișoara, unde este examinat și urmează să fie internat la Terapie Intensivă.

Pacientul s-a vindecat recent de Covid-19. Cazul acestuia este asemănător cu cel al cântărețului Petrică Mîțu Stoian.  Reamintim că el a mers să facă terapie de recuperare la aceeași clinică privată și după prima ședință a ajuns la UPU Reșița. Acolo a fost stabilizat și internat la Cardiologie. Totuși, starea sa de sănătate s-a degradat și a avut nevoie de terapie intensivă. Din păcate, a murit în cursul zilei de sâmbătă. În cazul lui Petrică Mîțu Stoian a fost deschis un dosar penal.

VEZI ȘI: Petrică Mîțu Stoian, noi informații de la Parchet, din ancheta de ucidere din culpă. Ultimă oră!

Ce spun reprezentanții clinicii

"Clinica Nera nu administrează medicația cronică a pacienților, acest lucru este în responsabilitatea pacienților și a aparținătorilor. Tratamentul cu oxigen hiperbar, mai ales în dozele mici de testare a toleranței, nu poate crește valoarea INR (anticoagularea sângelui).

Eventualele barotraume ce pot fi posibil atribuite expunerii mediului hiperbar apar obligatoriu în timpul sau imediat după încheierea ședinței;

La valori INR 6-7, constatate la Sp Reșița, hemoptizia poate apare și spontan sau după un episod de tuse severă și reprezintă o complicație directă a tratamentului necontrolat cu anticoagulante, tratament administrat înainte de sosirea la Clinică.

În clinica Nera au fost tratate mai bine de 600 de persoane cu un total de peste 4000 de terapii hiperbare efectuate de la începutul activității. 

Clinica Nera beneficiază de cel mai avansat sistem de tratament prin oxigenoterapie hiperbară și de personal profesionist calificat. Clinica are o reputație bună în rândul pacienților ce au beneficiat de acest tratament. Atât pacienților cât și vizitatorilor noștri le dorim sănătate și putere.", este comunicatul clinicii unde Petrică Mîțu-Stoian a fost tratat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel