Pacient Covid de la Institutul Matei Balș, mort după ce s-a aruncat de la etaj

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un pacient Covid, internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş”, s-a aruncat de la fereastra unui salon. 

Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că un pacient cu COVID-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon aflat la etajul 2.

Pacientul, în vârstă de 51 de ani, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București, unde a decedat din cauza rănilor suferite. 

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București”, informează INBIMB. 

Totodată, medicii de la „Balș” au atras atenția asupra riscului de depresie în rândul pacienților cu Covid-19.

„Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, au mai precizat medicii de la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel