Ozana Barabancea, mesaj DUR în contextul vaccinării anti-COVID. Șoșoacă, gest după declarațiile vedetei - FOTO

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ozana Barabancea a transmis un mesaj legat de vaccinarea anti-COVID-19. 

Mesajul a fost scris sâmbătă, 2 ianuarie, pe Facebook. Postarea i-a fost distribuită de senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. 

"Observ ca multi oameni se tem de schimbari, de vaccin, de otravuri, de pierderea identitatii, a umanitatii. Otravirea se face de mult prin alimentele modificate genetic si nanoparticule, prin apa otravita cu bacterii, plastic si metale grele, prin aerul incarcat cu metale grele si unde magnetice si electromagnetice. Mintile ne-au fost otravite de media, prin mesajele de frica si terioare. Ce nu pot singuri sa ne ia, si aici e batalia ultima, e sufletul, de aceea au creat acest razboi psihologic. Majoritatea oamenilor nu au suflet sau au doar resturi de suflet, pentru ca l-au vandut intunericului, de-alungul vietillor, prin deciziile si actiunile lor.

E important sa stim ca ei ne pot lua ultima farama de suflet doar cu acordul nostru. Cheia e la noi si ei stiu, de aceea, incearca disperati, prin teroare, sa ne forteze sa le-o dam de buna voie. Ce fac ei? Seamana teroare, ne obliga sa ne izolam, sa devenim reci si inumani, inimile sa ni se impietreasca, sa devenim egoisti extremi, gandindu-ne doar la a ne salva corpul fizic. Apoi, sa cerem singuri vaccinarea si tot ce ne dau ei.

Ce facem noi pentru a ne salva? Respiram constient, profund. Inteleptii spun ca respiratia e insusi Dumnezeu, prin ea primim viata, doar ca, datorita agitatiei zilnice, a statului in minte, respiram foarte superficial si corpul nostru este privat de oxigen, il lasat prada stresului, astfel imunitatea scade si apare boala. Petrecem timp de calitatea si mai mult cu cei dragi, mancam impreuna, ne relaxam, ne ascultam mai bine, ne cunoastem cu adevarat. Folosim mancare, apa si aer pur. E greu dar sunt solutii. Ne luam filtre de apa si aer, eliminam mancarea procesata, carnea, ouale, sa fie proaspata, pregatita zilnic, in casa, cum o consumau bunicii nostrii, mai multe seminte si verdeturi, fructe.

Ne pastram vibratia inalta prin iertare, recunostinta, daruim cu generozitate celor in nevoie, ne crestem iubirea si compasiunea si o daruim cu drag, neconditionat, ne rugam. Iesim in aer liber, in weekenduri mergem la tara, la munte, in locuri curate, petrecem timp cu oameni curati, intelepti, buni. Radem, dansam, desenam, ne jucam. Lucram ceva manual, pentru a ne manifesta creativitatea si randarea. Cine stie, mediteaza sau sta in liniste si contempla ceva spectaculos, cerul, rasaritul, muntii, marea, raul. Astfel, vom refuza tot aurul din lume, "iubirea" falsa, manipulatoare, faima, vaccinurile, minciuna, frica, furia, inconstienta. Ne vom creste legatura cu sufletul nostru, il vom (re) gasi si ( re) cunoaste si ne va fi atat de drag de el, incat vom face orice sa il pastram. Lumina si iubire!", a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Publicată de Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel