Ovidiu Herea s-a transferat la Viitorul Constanța

Viitorul Consntața, a reușit primul transfer al sezonului. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi l-a transferat pe mijlocașul Ovidiu Herea.

Herea, care a atins maximul carierei în perioada în care evolua la Rapid, va semna un contract valabil pentru două sezoane cu Viitorul Constanța.

De-a lungul carierei Ovidiu Herea a mai evoluat la FC Național, Rapid, Sion, Xanthi, Pandurii Tg Jiu, iar ultima oară a jucat la Concordia Chiajna.

"Ovidiu Herea a devenit jucătorul formației FC Viitorul. Atacantul originar din București a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019.

Născut la 26 martie 1985, Ovidiu Herea a mai evoluat în Liga I pentru FC Național, Rapid București, Pandurii Tg. Jiu și Concordia Chiajna, iar în străinătate a mai jucat pentru FC Sion (Elveția) și Skoda Xanthi (Grecia). Ovidiu Herea are în palmarea și două prezențe în prima reprezentativă a României.

Clubul nostru îi urează bun venit și evoluții foarte bune în tricoul Viitorului lui Ovidiu Herea!", informează site-ul campioanei României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel