EXCLUSIV  Ovidiu Grosu, respins de #rezist. Cristian Dide, reacție la afirmațiile incredibile

Roxana Neagu / 07 aug 2018 / 10:38 Salveaza PDF Comentarii
Dide
Descriere foto: Dide

Ovidiu Grosu, cel care spune că este inițiatorul protestului din 10 august, al diasporei, este respins de protestatarii din Piața Victoriei. 

Ovidiu Grosu ar fi lucrat în sistemul juridic înainte să plece în Danemarca. El s-a întors, se pare, însetat de sânge. Potrivit declarațiilor sale, bărbatul consideră că-n 10 august trebuie să fie o revoluție violentă cu ”flăcări, fum și sânge pe străzi”, vrea să pună pistolul la cap jandarmilor, să strivească și să ardă actuala conducere. Nimeni altcineva nu susține astfel de mișcări violente. 

Cristian Dide, protestatar cunoscut din Piața Victoriei, a spus pentru DCNews, că Ovidiu Grosu ar trebui să fie ignorat, neavând nicio legătură cu protestul din 10 august. Protestatarul Dide ne-a mai spus că Grosu a fost implicat în protestele din 2012, împotriva Guvernului Boc. 

”Știu că a fost implicat în protestele din 2012. În rest, nu are nicio treabă cu protestul din 10 august.” a spus Cristian Dide. Acesta a adăugat, în urma afirmațiilor lui Ovidiu Grosu despre revoluție, vărsare de sânge, că ”de aceea trebuie ignorat. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22