Ordonanță militară: Ce faci cu chiria dacă te-ai întors în orașul natal

În starea de urgență, mulți tineri s-au întors în orașele natale lăsând chiria din București sau din alte centre universitare.

Ce motiv îmi recomandați să bifez pentru următoarea situație: eu locuiesc în Târgu Mureș, dar sunt la facultate în Cluj. Școlile fiind închise, nu mai pot păstra chiria din Cluj și trebuie să eliberez apartamentul. Trebuie să efectuez deplasarea Târgu Mureș - Cluj și retur.


Răspunsul dat de Grupul de Comunicare Strategică: În conformitate cu art. 1, lit. d) din Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, este permisă deplasarea din motive justificate (eliberarea apartamentului din municipiul Cluj Napoca, întrucât nu se mai poate păstra chiria, în cazul dumneavoastră). Este necesar să completați declarații pe proprie răspundere, în acest sens, atât pentru a ajunge la destinație, cât și pentru deplasările în localitatea respectivă, urmând ca acestea să fie prezentate la solicitarea organelor abilitate. Dacă puteți face dovada faptului că ați închiriat locuința respectivă (ex. chitanțe, contract de închiriere etc.) ar fi foarte bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel