Ordin clar pentru PNL Bucureşti: Opoziție totală împotriva administrației PSD

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban îi somează pe cei din conducerea PNL Bucureşti să respecte strategia politică stabilită în forurile statutare ale Partidului Național Liberal în ceea ce priveşte poziţia faţă de administraţia PSD. 

"Ultima decizie luată de Biroul Executiv al Partidului Național Liberal este aceea de soma conducerea PNL București să respecte strategia politică stabilită în forurile statutare ale Partidului Național Liberal și anume aceea de opoziție totală împotriva administrației PSD a Bucureștiului.

Am mandatat conducerea pe București, consilierii generali ai Partidului Național Liberal să nu participe la voturile de astăzi. Războiul din interiorul PSD-ului nu ne privește, populația a votat în majoritate pentru niște promisiuni electorale care au fost făcute de candidații PSD și care au fost încălcate sistematic de cei care au fost aleși, primar general și primari de sectoare, de către cei care au majoritatea în Consiliul General, iar poziția Partidului Național Liberal trebuie să fie foarte clară, de opoziție împotriva administrației PSD", a anunţat Ludovic Orban, preşedintele PNL.

 PNL, niciun candidat pentru funcţia de viceprimar

De asemenea, am luat decizia în Biroul Executiv ca Partidul Național Liberal să nu depună niciun candidat pentru funcția de viceprimar general, pentru că nu putem accepta sub nicio formă ca pe final de mandat , Partidul Național Liberal să participe în conducerea executivă a Primăriei, în condițiile în care se prefigurează  un dezastru total  al administrației Firea, al administrației PSD a Bucureștiului care și-a bătut joc de bucureșteni și care  a călcat în picioare toate promisiunile care au fost făcute către bucureșteni. De asemenea, am luat decizia că oricine nu respectă decizia Biroului Executiv va suporta consecințele statutare, adică se află în afara Partidului Național Liberal.

Vezi şi: Decizie privind rămânerea în funcție a lui Aurelian Bădulescu

Călin Nistor: DNA este cea mai afectată instituţie de OUG 7

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel