Streinu-Cercel, demis - Tătaru și Moldovan, aceleași declarații. Orban către Sabina Iosub: Le-ați căutat mult!

Ludovic Orban a reacționat neașteptat, după ce i-au fost prezentate declarațiile făcute de Nelu Tătaru și de Horațiu Moldovan, în contextul demiterii lui Adrian Streinu-Cercel, căruia i se reproșează aceeași informație furnizată. Cei doi nu au fost, însă, taxați.

"Sunt declaraţiile a două persoane cu funcţii extrem de importante în România, care au spus acelaşi lucru pe care i-l reproşaţi domnului Cercel şi nu au fost taxaţi de dvs. în niciun fel. Este cumva vorba despre o răfuială personală?", a spus Sabina Iosub.

Ce spune Orban

"Îmi dați niște declarații pe care, probabil, le-ați căutat foarte mult și pe care le-ați scos, probabil, dintr-un anumit context. Este evident că atât declarația domnului Moldovan, cât și a domnului Tătaru se referă la tratarea persoanelor de peste 65 de ani, iar noi chiar introducem acest sistem de tratare nu numai a persoanelor de peste 65 de ani, ci a oricărui cetăţean român infectat cu COVID-19 şi care are o simptomatologie uşoară, pentru a nu greva capacitatea de tratare din spitale, urmărind ca tratarea lor să se facă în nişte spaţii de tip hotelier, astfel încât să nu se trateze acasă", i-a spus Ludovic Orban jurnalistei.

Declarație Horațiu Moldovan

"Se pune, într-adevăr, problema găsirii unor soluții pentru a pune deoparte pacienții de peste 70 de ani sau posibilii pacienți de peste 70 de ani, pentru a limita extensia infecției la această categorie a populației", a spus Horațiu Moldovan, pe 21 martie, la Digi 24.

Declarație Nelu Tătaru

"Ne-am gândit efectiv şi la nişte metode să îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o cameră cu tot confortul în care să stea, să vină cineva şi să aibă grijă de ei și să le asigure un confort. Ne-am gândit şi la asta", a declarat Nelu Tătaru, pe 16 aprilie, potrivit Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel