Urmărește emisiunea live


PAȘTI 2020. Orban, TRANȘANT: Nu e loc de relaxare

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre sărbătorile pascale în contextul pandemiei de COVID-19. 

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara că măsurile luate de autorităţi nu se vor relaxa în perioada sărbătorilor pascale, credincioşii având posibilitatea să urmărească slujbele online sau la posturi de televiziune.

"Nu e loc de niciun fel de relaxare"

Prezent joi seara la TVR 1, Ludovic Orban a fost întrebat dacă se va menţine decizia privind închiderea bisericilor de Paşte.

"Poziţia pe care am prezentat-o este o poziţie clară. Eu cred că, deocamdată, nu este loc de niciun fel de relaxare. De altfel, cred că şi clerul a înţeles. Practic, orice credincios poate să urmărească slujbele. Slujbele se ţin în biserică, se transmit online sau prin televiziune, în cazul în care cultele au posturi de televiziune sau radio. Orice credincios poate să participe, chiar dacă nu fizic, sufleteşte la slujbă şi este extrem de important să nu se încalce măsurile care au fost stabilite, pentru că altfel există un risc major de răspândire a virusului, iar aici trebuie să ţinem cont şi de faptul că foarte mulţi credincioşi sunt persoane mai în vârstă, care sunt persoanele cele mai vulnerabile şi din cauza asta noi ne menţinem clar punctul de vedere", a declarat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel