Orban, despre noile reguli care trebuie respectate după 15 mai

Orban, vizită la Mioveni Foto: gov.ro
Orban, vizită la Mioveni Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat că regulile aferente ridicării fiecărei restricţii, după încheierea stării de urgență, vor fi prezentate până luni.

"Setul de reguli aferente ridicării fiecărei restricţii va fi prezentat public cel târziu luni, astfel încât să fie în dezbatere publică. Va fi cunoscut dinainte de companii, de instituţii, de cetăţeni şi vom primi observaţii, propuneri privitoare la fiecare set de reguli aferent transportului public, aferent spaţiilor comerciale care se vor deschide, aferent saloanelor de coafură, de frizerii şi tuturor celorlalte categorii de activităţi care se vor redeschide", a declarat, joi, premierul cu ocazia vizitei la Uzina Dacia de la Mioveni.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat că vor fi elaborate reguli pentru transportul public şi că vineri va purta discuţii în acest sens cu reprezentanţii sectorului

În acelaşi timp, Bode s-a declarat încrezător că până la data de 15 mai, Comisia Europeană va prezenta un set de recomandări, care să fie aplicate de către toate statele membre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel