Orban, CRITIC la adresa HORECA. "NU le trece prin cap. Trebuie ÎNCHISE"

Foto AGERPRES
Foto AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a cerut intensificarea controalelor, în contextul pandemiei de COVID-19 și a tras mai multe semnale de alarmă. 

„Terasele, este foarte clar, mai ales terase de fițe, terase unde nu se respectă regulile și unde nici măcar personalul angajat nu respectă regulile, iar multora dintre patroni nici măcar nu le trece prin cap să facă cel mai mic demers pentru a asigura regulile”, a declarat Ludovic Orban.

Unele cluburi ar trebui închise



„Sunt unele cluburi care, sincer, părerea mea e că ar trebui închise. Și aici va trebui să ne gândim foarte serios dacă luăm și noi măsuri care au fost luate în alte țări, ca după ora 22 sau 23 să se închidă astfel de activități. Va trebui să facem o analiză și dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea normelor putem să luăm astfel de decizii.

Avem informații clare că sunt restaurante în spații închise care fructificând reglementarea conform căreia se permite organizarea de evenimente private în spații închise cu până la 20 de persoane, de fapt au deschis și servesc clienții în interior”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel